maandag 25 januari 2016

Op weg naar Lac Rose

Donderdag 14 januari 2016

Vandaag alles terug inpakken en in de auto krijgen. Dat was niet zo simpel... maar 't was ons gelukt.
Goed geladen reden we met de auto richting Lac Rose. Onderweg zijn we gestopt bij "Le village des tortues" ofwel het schildpaddendorp. Een project dat gerund wordt door een jong team om schildpadden op te vangen, te kweken en ze daarna terug vrij te laten in reservaten. Met volle goesting en onderweg al wat pannes gehad en nog wat verkeerd gereden.... kwamen we eindelijk aan. We keken er met zijn allen naar uit, maar ik denk dat we op een verkeerd tijdstip er waren. De verzorgers waren ofwel aan het eten ofwel aan het slapen. We kregen iemand mee, maar 't was dik tegen zijn goesting. We hebben hem dan ook bedankt en hem laten doen, en hebben onze plan getrokken. We hebben zelf onze plan getrokken en dat ging goed. Het was leerrijk en leuk. De kinderen waren onder de indruk van de reuzenschildpaden en de allerkleinsten.




 Ons Oumi wil nu ook foto's trekken, dit is eentje dat zij heeft gemaakt. Ze doet dat nog niet zo slecht moet ik zeggen.


 Deze moest ik er ook bij doen. Bij ons zijn de plattegronden allemaal zo gesofisticeerd... hier schilderen ze ze gewoon heel simpel. Ook duidelijk vind ik....







Daarna zijn we verder richting Lac Rose gereden... waar we in de vroege vooravond aankwamen. Een leuk campement gevonden... nog even gezwommen... iets gaan eten in het dorp om daarna moe in ons bed te kruipen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten